κλείστε ραντεβού
τηλ: 210 36 10 426

Δημήτρης Ι. Καπετανάκης - Ιατρός Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος - Fraxel Laser

Αισθητική

BOTOX

Ενέσιμο πρωτεϊνικό διάλυμα που εμποδίζει τη μεταφορά των εντολών που προκαλούν την ακούσια σύσπαση των μυών, ηρεμεί τους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες και έτσι προσφέρει μία πιο ανανεωμένη και ξεκούραστη εμφάνιση. Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων κυρίως του μετώπου, του μεσοφρύου και του ποδιού της χήνας (ρυτίδες γέλιου στην έξω γωνία του ματιού).

Τον πρώτο χρόνο χρειάζονται 3 περίπου θεραπείες και μετά συνήθως ανά εξάμηνο.

Τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται την τρίτη ή τέταρτη μέρα και τα πιο καλά αποτελέσματα μετά τις 20 μέρες.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες, ήπιες και αναστρέψιμες μετά από 2-3 εβδομάδες.

Αν δεν συνεχιστεί η θεραπεία, σταδιακά το πρόσωπο θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Ενέσιμα υλικά με κύριο συστατικό τους ένα φυσικό υδατικό στοιχείο του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ. Τοποθετούνται ακριβώς κάτω από οποιαδήποτε ρυτίδα και τη διορθώνουν. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 8-12 μήνες.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό προϊόν γι’ αυτό και δεν προκαλεί αλλεργίες. Ανεπιθύμητες ενέργειες δεν έχουν αναφερθεί και εάν δεν συνεχιστεί η θεραπεία, το δέρμα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

PEELINGS

Τα peelings είναι μία σοβαρή ιατρική πράξη που απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία τόσο στην επιλογή του κατάλληλου υλικού, όσο και στον τρόπο και χρόνο παραμονής αυτού στην επιδερμίδα.

Υπάρχουν επιφανειακά peelings κυρίως για καθαρισμό της επιδερμίδας από το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα και μέσου ή μεγάλου βάθους peelings για εξάλειψη ρυτίδων, ανανέωση επιδερμίδας, βελτίωση ουλών κλπ.

Αντενδείξεις για την εφαρμογή είναι το πολύ σκούρο δέρμα, η πρόσφατη χρήση ρετινοειδών (φαρμάκων για την ακμή), ο έρπης και η τάση της επιδερμίδας για σχηματισμό χηλοειδών (υπερτροφικών ουλών).

MICRODERMABRASSION

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαττώνεται η φυσική απολέπιση. Έτσι, η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και κουρασμένη.

Με τη χρήση μιας συσκευής με μικροκρυστάλλους απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, γίνεται υπεραιμία και η αύξηση της θερμοκρασίας διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, συνεχίζει κάποιος τη δραστηριότητά του και οι συνεδρίες απέχουν 10-15 μέρες η κάθε μία.